top of page

"Jeg insisterer på det uperfekte-perfekte; skævheden, den levende linje og svajet der tilsammen fuldender formen som en poetisk rytme der får formen til at smile" (Line Bak)

OM LINE BAK

Jeg designer let, legende og levende keramik med blik for den oplevede sanselighed, form og funktionalitet. 

 

Porcelænsleret er mit materiale, filosofien mit fortællingsanker. Jeg er ikke kun optaget af form og udtryk, men også af den historie, der (kan) fortælles - direkte såvel som inddirekte. Min tilgang til fortællingen tager ofte en filosofisk vinkel, hvormed mine produkter bliver spørgende og undersøgende i deres udtryk. 

 

Jeg insisterer på det uperfekte-perfekte; skævheden, den levende linje og svajet der tilsammen fuldender formen som en poetisk rytme der får formen til at smile. 

 

Alle mine produkter er enten drejet eller håndstøbte. Det giver mig netop mulighed for at skabe og frembringe produkter, der har deres eget særkende og individuelle karaktertræk - uden at de bevæger sig væk fra deres indbyrdes familielighed.

 

Jeg er uddannet Keramisk Kunsthåndværker fra Aarhus Kunstakademi, og har i en årrække formidlet kunst og kunstneriske arbejdsprocesser for både børn, unge og voksne. Jeg har desuden en baggrund som cand.mag. i Filosofi og læringsprocesser samt meritlærer. 

 

bottom of page